Energie vergelijken Kortgene Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kortgene? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Budget Energie of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Kortgene? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker ontdek je de kosten per 12 maanden en de optionele cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je alle info over stroom, gas en licht in Kortgene.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €194

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Kortgene? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.561,60
3 jaar Green Choice €180 €5,00 €1.681,60
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.801,60

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kortgene”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Kortgene:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Kortgene met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Innova Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Kortgene? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Kortgene zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas geven namelijk speciale welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €139

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De volgende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kortgene zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Eethen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt nu de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Kortgene


Profiteer van de goedkoopste energie in Kortgene

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Kortgene (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Behulpzame service
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Diverse prijsafspraken
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online account
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verbruik advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vriendelijke service
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Hulp bij overstappen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
3 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Kortgene

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kortgene? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen mum van tijd de meest goedkope leverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Noord-Beveland). Een voordelige gasmaatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Udenhout.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Noord-Beveland.