Energie vergelijken Koudekerke Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Koudekerke? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen zoals bijv. Budget Energie en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Koudekerke? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Koudekerke.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €257

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Koudekerke? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €240 €20 €1.561,70
3 jaar Engie €200 €5,56 €1.681,70
5 jaar Engie €0 €0 €1.801,70

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels de vergelijker vergelijk je vluchtig en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Koudekerke”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Koudekerke:

 1. De Vastelastenbond
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Koudekerke met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en met bijv. kerst). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder MAIN Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Koudekerke? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Koudekerke zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders bieden namelijk reusachtige welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €126

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Koudekerke zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Eexterveen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de meest aantrekkelijke maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Koudekerke


Zo vind je de goedkoopste energie in Koudekerke

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Koudekerke (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Persoonlijke service
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Online account
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Meerdere contracten
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede medewerkers
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Meerdere contracten
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Koudekerke

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Koudekerke? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij gemakkelijk de meest goedkope leverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Veere). Een betaalbare aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Ugchelen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Veere.