Energie vergelijken Egmond-Binnen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Egmond-Binnen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroommaatschappijen zoals UnitedConsumers en HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Egmond-Binnen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website lees je alle details over stroom, gas en licht in Egmond-Binnen.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €237

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Egmond-Binnen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €160 €13,33 €1.535,80
3 jaar Engie €140 €3,89 €1.655,80
5 jaar Engie €0 €0 €1.775,80

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Egmond-Binnen”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Egmond-Binnen:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Egmond-Binnen met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Egmond-Binnen? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Egmond-Binnen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders bieden je interessante welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €187

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Egmond-Binnen zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Zwolle.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste stroom maatschappij voor jou. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Egmond-Binnen


Ontdek de goedkoopste energie in Egmond-Binnen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Egmond-Binnen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Vaste prijs stroom
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Meerdere contracten
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Snel oversluiten
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Behulpzame service
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Aangename service
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Goede klantenservice
Concurrerende acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Online verbruik inzien
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
3 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Meerdere contracten
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Egmond-Binnen

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Egmond-Binnen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je eenvoudig de aantrekkelijkste leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Bergen (NH.)). Een betaalbare gasmaatschappij gezien? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Oostburg.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Bergen (NH.).