Energie vergelijken Krimpen aan den IJssel Start met vergelijken en krijg een korting tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Krimpen aan den IJssel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen als E.ON of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Krimpen aan den IJssel? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij check je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Krimpen aan den IJssel.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €245

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Krimpen aan den IJssel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €170 €14,17 €1.562,10
3 jaar Oxxio €280 €7,78 €1.682,10
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.802,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Krimpen aan den IJssel”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Krimpen aan den IJssel:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Krimpen aan den IJssel met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Qwint.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Krimpen aan den IJssel? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Krimpen aan den IJssel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas bieden vaak immense welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €222

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Krimpen aan den IJssel zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Eijsden.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Krimpen aan den IJssel


Profiteer van de goedkoopste energie in Krimpen aan den IJssel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Krimpen aan den IJssel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Aangename service
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Nette klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Betalen in termijnen
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
1 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Overstapservice
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Contract wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Direct overstappen
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Krimpen aan den IJssel

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Krimpen aan den IJssel? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je direct de voordeligste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Krimpen aan den IJssel). Een passende maatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Ulestraten.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Krimpen aan den IJssel.