Energie vergelijken Ulestraten Start met vergelijken en bespaar maar liefst €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Ulestraten? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals bijv. Energieflex en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Ulestraten? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Via deze website tref je praktische info over gas, stroom en licht in Ulestraten.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €217

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Ulestraten? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €110 €9,17 €1.609,80
3 jaar Green Choice €220 €6,11 €1.729,80
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.849,80

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via onze zoekmachine vergelijk je rap en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Ulestraten”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Ulestraten:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Ulestraten met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij DELTA.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Ulestraten? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Ulestraten zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers geven namelijk daverende welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €275

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Ulestraten zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Oosteind.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt meteen de aantrekkelijkste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ulestraten


Ontdek de goedkoopste energie in Ulestraten

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Ulestraten (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
Meerdere contracten
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Vaste prijs gas
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Nette klantenservice
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Sympatieke service
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Online account
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Ulestraten

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Ulestraten? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je gemakkelijk de aantrekkelijkste gasleverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Meerssen). Een passende gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Exloo.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Meerssen.