Energie vergelijken Eijsden Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Eijsden? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals Clean Energy en Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Eijsden? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Eijsden.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €191

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Eijsden? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €180 €15,00 €1.535,90
3 jaar Delta €160 €4,44 €1.655,90
5 jaar Delta €0 €0 €1.775,90

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Eijsden”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Eijsden:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Eijsden waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Energieflex.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Eijsden? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Eijsden zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas geven jouw sensationele welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €133

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Eijsden zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Friesland.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de voordeligste leverancier voor jou. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Eijsden


Vind de goedkoopste energie in Eijsden

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Eijsden (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Nette service
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Aangename service
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Sympatieke service
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Vaste prijs gas
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Behulpzame service
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Eijsden

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Eijsden? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij zonder problemen de voordeligste aanbieder. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Eijsden-Margraten). Een voordelige partij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Oosteind.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Eijsden-Margraten.