Energie vergelijken Krommenie Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Krommenie? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroomleveranciers zoals E.ON en Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Krommenie? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de optionele korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Krommenie.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €207

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Krommenie? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €190 €15,83 €1.562,20
3 jaar Green Choice €300 €8,33 €1.682,20
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.802,20

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Krommenie”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Krommenie:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Krommenie met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vandebron.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Krommenie? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Krommenie is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen hanteren sublieme welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €202

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Krommenie zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Einighausen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt meteen de meest betaalbare stroomleverancier voor jouw situatie. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Krommenie


Stap over naar de goedkoopste energie in Krommenie

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Krommenie (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Nette service
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Snel overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Verbruik advies
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Vaste prijs gas
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele of vaste prijs
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Persoonlijk advies
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Variabele gasprijzen
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Krommenie

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Krommenie? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij binnen no-time de meest betaalbare gasmaatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Zaanstad). Een aantrekkelijke gasmaatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ulicoten.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Zaanstad.