Energie vergelijken Ulicoten Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Ulicoten? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Vrijopnaam en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Ulicoten? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website lees je praktische info over stroom, gas en licht in Ulicoten.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €233

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ulicoten? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €130 €10,83 €1.609,90
3 jaar Engie €240 €6,67 €1.729,90
5 jaar Engie €0 €0 €1.849,90

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ulicoten”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Ulicoten:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Ulicoten met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Eneco.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Ulicoten? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Ulicoten zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden je interessante welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €246

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ulicoten zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Oosterbierum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de aantrekkelijkste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Ulicoten


Vind de goedkoopste energie in Ulicoten

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Ulicoten (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Vaste prijs gas
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Overstaphulp
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Hulp bij overstappen
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jarig contract
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Ulicoten

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om te douchen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Ulicoten? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij probleemloos de goedkoopste maatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Baarle-Nassau). Een passende maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Eygelshoven.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Baarle-Nassau.