Energie vergelijken Kuinre Start met vergelijken en bespaar wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Kuinre? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als bijvoorbeeld Clean Energy en NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kuinre? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de geldende cashback-korting. Advies nodig? Via deze website vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Kuinre.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €233

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Kuinre? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.562,50
3 jaar Vattenfall €360 €10 €1.682,50
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.802,50

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je vluchtig en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kuinre”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Kuinre:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Kuinre waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (in de nacht, in het weekend en nationale feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Ons advies: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Westland Infra.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kuinre? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Kuinre zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hebben gewoonlijk aantrekkelijke welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €197

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Kuinre zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Elim.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw situatie. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kuinre


Profiteer van de goedkoopste energie in Kuinre

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu direct de goedkoopste stroom in Kuinre (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Persoonlijke service
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Contract wijzigen
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
3 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Behulpzame service
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Persoonlijke service
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Kuinre

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kuinre? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij in luttele seconden de meest voordelige maatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Steenwijkerland). Een interessante gas leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ursem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Steenwijkerland.