Energie vergelijken Ursem Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Ursem? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers als Energiedirect.nl en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Ursem? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze website check je alle details over stroom, gas en licht in Ursem.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €260

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Ursem? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar NLE €190 €15,83 €1.610,20
3 jaar NLE €300 €8,33 €1.730,20
5 jaar NLE €0 €0 €1.850,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Ursem”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Ursem:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Ursem met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Greenchoice.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Ursem? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Ursem zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven namelijk reusachtige welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €168

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe aanbieder regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Ursem zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Oosterleek.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de voordeligste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ursem


Stap over naar de goedkoopste energie in Ursem

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Ursem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online account
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Charmante service
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Overstapservice
Concurrerende acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Overstaphulp
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Goede medewerkers
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Ursem

Jullie gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ursem? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je gelijk de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Koggenland). Een betaalbare gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Feinsum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Koggenland.