Energie vergelijken Kuitaart Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Kuitaart? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals bijv. Vandebron of Qwint. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kuitaart? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij zie je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Kuitaart.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €247

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Kuitaart? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €110 €9,17 €1.562,55
3 jaar Essent €370 €10,28 €1.682,55
5 jaar Essent €0 €0 €1.802,55

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je rap en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Kuitaart”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Kuitaart:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Kuitaart met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Endinet Groep.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kuitaart? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Kuitaart is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €241

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw toekomstige maatschappij regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kuitaart zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Elkenrade.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft direct de voordeligste energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Kuitaart


Overstappen naar de goedkoopste energie in Kuitaart

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Kuitaart (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Inzicht in je verbruik
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Persoonlijke service
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Contract wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede service
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel overstappen
Interessante acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
Vriendelijke service
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Nette service
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verbruik aanpassen
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jarig contract
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kuitaart

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kuitaart? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen mum van tijd de voordeligste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Hulst). Een goedkope gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Usquert.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Hulst.