Energie vergelijken Kwintsheul Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Kwintsheul? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als Energiedirect.nl of Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Kwintsheul? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie tref je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Kwintsheul.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €249

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Kwintsheul? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Oxxio €140 €11,67 €1.562,70
3 jaar Oxxio €400 €11,11 €1.682,70
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.802,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kwintsheul”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kwintsheul:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Kwintsheul met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Coteq Netbeheer.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Kwintsheul? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Kwintsheul zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders werken met prachtige welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €294

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kwintsheul zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Ellemeet.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste stroomaanbieder voor jou. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kwintsheul


Zo vind je de goedkoopste energie in Kwintsheul

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Kwintsheul (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Variabele stroomprijzen
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Online verbruik inzien
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Direct overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Contract wijzigen
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
3 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Aangename service
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede service
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Snel af te sluiten
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Kwintsheul

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Kwintsheul? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je makkelijk de meest betaalbare gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw situatie (Westland). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Vaassen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Westland.