Energie vergelijken Vaassen Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Vaassen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vaassen? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina tref je alle details over stroom, gas en licht in Vaassen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €205

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Vaassen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.610,40
3 jaar Engie €340 €9,44 €1.730,40
5 jaar Engie €0 €0 €1.850,40

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met deze pagina vergelijk je supersnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Vaassen”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Vaassen:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Vaassen met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Leon Zeewolde.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Vaassen? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Vaassen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders bieden je hoge welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €181

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Vaassen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Oosterwijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Vaassen


Profiteer van de goedkoopste energie in Vaassen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Vaassen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Persoonlijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Verschillende contracten
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Variabele gasprijzen
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Meerdere contracten
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Nette klantenservice
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vaste prijs gas
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste prijs stroom
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Vaassen

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Vaassen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij gelijk de meest betaalbare gasleverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Epe). Een goedkope gasmaatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Finsterwolde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Epe.