Energie vergelijken Laag-Keppel Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Laag-Keppel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroomaanbieders als Essent of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Laag-Keppel? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op onze website tref je handige info over stroom, gas en licht in Laag-Keppel.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €240

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Laag-Keppel? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Green Choice €160 €13,33 €1.562,80
3 jaar Green Choice €420 €11,67 €1.682,80
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.802,80

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Op basis van onze tool vergelijk je rap en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Laag-Keppel”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Laag-Keppel:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Laag-Keppel die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Laag-Keppel? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In Laag-Keppel zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders bieden je daverende welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €177

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Laag-Keppel zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Ellewoutsdijk.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de goedkoopste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Laag-Keppel


Ontdek de goedkoopste energie in Laag-Keppel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Laag-Keppel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Goede service
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Snel oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Variabele stroomprijzen
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Behulpzame service
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Flexibele of vaste prijs
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Snel af te sluiten
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Laag-Keppel

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Laag-Keppel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij zonder problemen de voordeligste gas aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Bronckhorst). Een interessante gas leverancier aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Valkenburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Bronckhorst.