Energie vergelijken Laag Zuthem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Laag Zuthem? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Energieflex of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Laag Zuthem? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vind je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle info over stroom, gas en licht in Laag Zuthem.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €251

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Laag Zuthem? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €150 €12,50 €1.562,75
3 jaar Qurrent €410 €11,39 €1.682,75
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.802,75

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze tool vergelijk je rap en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Laag Zuthem”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Laag Zuthem:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Laag Zuthem waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Laag Zuthem? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Laag Zuthem is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers geven namelijk serieuze welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €161

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Laag Zuthem zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Ellertshaar.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt eenvoudig de meest betaalbare energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Laag Zuthem


Ontdek de goedkoopste energie in Laag Zuthem

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Laag Zuthem (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Overijssel)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstapservice
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstapservice
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstapservice
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Overstapservice
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Laag Zuthem

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Laag Zuthem? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je zonder problemen de voordeligste aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Raalte). Een goedkope partij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Valburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Raalte.