Energie vergelijken Valburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Valburg? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan stroomleveranciers zoals Essent en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Valburg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per verstrekker zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina blader je door alle details over gas, stroom en licht in Valburg.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €240

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Valburg? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.610,45
3 jaar Energiedirect.nl €350 €9,72 €1.730,45
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.850,45

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Via onze zoekmachine vergelijk je gauw en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Valburg”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Valburg:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Valburg met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als MAIN Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Valburg? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Valburg is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met sensationele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €220

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Valburg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oosterwijtwerd.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de goedkoopste energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Valburg


Zo vind je de goedkoopste energie in Valburg

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Valburg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstapservice
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Persoonlijke service
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Inzicht in je verbruik
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verbruik aanpassen
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Persoonlijke service
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Snel af te sluiten
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Valburg

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Valburg? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je snel de goedkoopste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Overbetuwe). Een aantrekkelijke partij gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Firdgum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Overbetuwe.