Energie vergelijken Landhorst Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Landhorst? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals Essent of Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Landhorst? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna tref je direct de goedkoopste energie. Van elke maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je praktische info over gas, stroom en licht in Landhorst.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €204

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Landhorst? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €110 €9,17 €1.563,30
3 jaar Oxxio €200 €5,56 €1.683,30
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.803,30

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze website vergelijk je gauw en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Landhorst”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Landhorst:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Landhorst waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Essent.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Landhorst? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Landhorst zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden namelijk speciale welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €276

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Landhorst zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Empe.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw situatie. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Landhorst


Stap over naar de goedkoopste energie in Landhorst

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Landhorst (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Sympatieke service
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede medewerkers
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele stroomprijzen
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
3 jarig contract
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Variabele gasprijzen
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Overstapservice
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Nette service
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Charmante service
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verbruik advies
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Landhorst

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Landhorst? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij binnen een paar seconden de voordeligste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Sint Anthonis). Een aantrekkelijke partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Veenendaal.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Sint Anthonis.