Energie vergelijken Empe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Empe? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Energieflex of Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Empe? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Empe.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €246

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Empe? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €120 €10 €1.537,10
3 jaar Vattenfall €400 €11,11 €1.657,10
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.777,10

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze website vergelijk je vlot en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Empe”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Empe:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Empe die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Enduris.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Empe? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Empe is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met daverende welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €245

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Empe zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Abcoude.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Empe


Vind de goedkoopste energie in Empe

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Empe (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Behulpzame service
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
2 jarig contract
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstaphulp
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Nette klantenservice
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Snel oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Meerdere contracten
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Goede service
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Sympatieke service
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Empe

Jullie gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Empe? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je snel & overzichtelijk de meest voordelige maatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Brummen). Een interessante gas leverancier gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Oostzaan.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Brummen.