Energie vergelijken Langeweg Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Langeweg? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als Clean Energy of Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Langeweg? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Daarna bepaal je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina lees je rijke informatie over stroom, gas en licht in Langeweg.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €180

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Langeweg? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Essent €200 €16,67 €1.563,75
3 jaar Essent €290 €8,06 €1.683,75
5 jaar Essent €0 €0 €1.803,75

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je rap en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Langeweg”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Langeweg:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Langeweg waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Langeweg? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Langeweg is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hanteren doorgaans fantastische welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €181

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Langeweg zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Epe.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Langeweg


Vind de goedkoopste energie in Langeweg

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Langeweg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Nette service
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Sympatieke service
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Snel oversluiten
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
2 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Snel oversluiten
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
2 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede klantenservice
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Langeweg

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Langeweg? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je razendsnel de goedkoopste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Moerdijk). Een passende aanbieder gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Velddriel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Moerdijk.