Energie vergelijken Velddriel Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Velddriel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of HVC. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Velddriel? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie vergelijk je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Velddriel.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €199

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Velddriel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €140 €11,67 €1.611,45
3 jaar Green Choice €230 €6,39 €1.731,45
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.851,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze website vergelijk je razendsnel en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Velddriel”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Velddriel:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Velddriel waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Coteq Netbeheer.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Velddriel? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Velddriel zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans interessante welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €282

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Velddriel zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Oppenhuizen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de voordeligste aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Velddriel


Ontdek de goedkoopste energie in Velddriel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Velddriel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Online verbruik inzien
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele gasprijzen
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Meerdere contracten
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Behulpzame service
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online account
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Aangename service
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijk advies
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Velddriel

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Velddriel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je makkelijk de goedkoopste leverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Maasdriel). Een goedkope organisatie kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Gapinge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Maasdriel.