Energie vergelijken Epe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Epe? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Allure Energie en Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Epe? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend check je direct de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker check je de jaarlijkse kosten en de eventuele. cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Epe.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €249

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Epe? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €210 €17,50 €1.537,55
3 jaar Energiedirect.nl €170 €4,72 €1.657,55
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.777,55

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze zoekmachine vergelijk je supersnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Epe”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Epe:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Epe met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Epe? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Epe zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met sensationele welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €178

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Epe zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Aerdt.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt nu de voordeligste energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Epe


Overstappen naar de goedkoopste energie in Epe

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Epe (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Charmante service
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Slim besparen
Snel overstappen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Simpele voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel af te sluiten
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Snel af te sluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Verbruik advies
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
3 jarig contract
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Epe

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Epe? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je binnen een paar seconden de aantrekkelijkste aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Epe). Een geschikte aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Oppenhuizen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Epe.