Energie vergelijken Leerbroek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Leerbroek? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroommaatschappijen zoals bijv. Engie en Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Leerbroek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend zie je meteen de goedkoopste energie. Per organisatie check je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Leerbroek.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €266

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Leerbroek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €170 €14,17 €1.564,35
3 jaar Eneco €410 €11,39 €1.684,35
5 jaar Eneco €0 €0 €1.804,35

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Leerbroek”. Je kunt ook filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Leerbroek:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Leerbroek met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Leerbroek? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Leerbroek zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hebben gewoonlijk fantastische welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €247

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Leerbroek zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Escharen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest betaalbare maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Leerbroek


Vind de goedkoopste energie in Leerbroek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Leerbroek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Verschillende contracten
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Goede klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Nette service
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Betalen in termijnen
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Meerdere contracten
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Overstapservice
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Leerbroek

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Leerbroek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je in luttele seconden de meest goedkope gasleverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Zederik). Een voordelige maatschappij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Venray.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Zederik.