Energieprijzen Stedin Profiteer van de beste acties en ontvang een voordeel tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken van Stedin? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan leveranciers van stroom als Allure Energie en Powerpeers. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de stroomtarieven van Stedin? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vind je onmiddellijk een contract dat bij jouw wensen past. Je kunt hier ook terecht voor meer info over Enexis. Van iedere soort contract vergelijk je de prijs per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht van Stedin.

Alle contracten

Check tarieven van alle producten

Snel overstappen van aanbieder

Deze maatschappij regelt de overstap

Voordeel op de energierekening

Zie de geldende welkomstbonus en bespaar tot €190

Stedin energie aanbiedingen vergelijken

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu snel stroom aanbiedingen van Stedin (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Selecteer het contract dat past bij jouw wensen en stap direct online over naar Stedin.


Gasprijzen Stedin

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de laagste gastarieven van Stedin? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je probleemloos het meest voordelige contracttype. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en Stedin welkomstpremies. Bekijk nu tarieven in jouw plaats, bijvoorbeeld in Deventer. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en check de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van Stedin dat past bij jouw situatie. Een interessante gas leverancier gevonden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Bekijk nu tarieven in jouw plaats, bijvoorbeeld in Utrecht.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders in jouw woonplaats.