Energie vergelijken Leimuiden Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Leimuiden? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen zoals Engie en Leon Zeewolde. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Leimuiden? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Hier vind je handige info over gas, stroom en licht in Leimuiden.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €274

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Leimuiden? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €110 €9,17 €1.564,80
3 jaar Budget Energie €180 €5,00 €1.684,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.804,80

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Leimuiden”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Leimuiden:

 1. Eneco
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Leimuiden waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Leimuiden? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In Leimuiden is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven namelijk sensationele welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €163

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Leimuiden zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Evertsoord.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Leimuiden


Ontdek de goedkoopste energie in Leimuiden

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Leimuiden (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Persoonlijk advies
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik advies
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online verbruik inzien
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Maandelijks bijstellen
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste prijs gas
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Aangename service
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Leimuiden

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Leimuiden? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je direct de meest betaalbare aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Kaag en Braassem). Een aantrekkelijke leverancier gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Vierpolders.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Kaag en Braassem.