Energie vergelijken Vierpolders Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Vierpolders? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroomaanbieders als Vrijopnaam en Powerpeers. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Vierpolders? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna check je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting. Advies nodig? Hier ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Vierpolders.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €198

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Vierpolders? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €200 €16,67 €1.612,50
3 jaar Qurrent €120 €3,33 €1.732,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.852,50

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Vierpolders”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Vierpolders:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Vierpolders waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Vierpolders? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Vierpolders zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen stunten met huizenhoge welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €193

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande leverancier regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Vierpolders zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oud-Beijerland.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de goedkoopste stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Vierpolders


Ontdek de goedkoopste energie in Vierpolders

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Vierpolders (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Verschillende contracten
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette klantenservice
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Maandelijks bijstellen
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Gemakkelijk oversluiten
Interessante acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verbruik aanpassen
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Vierpolders

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Vierpolders? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen een paar seconden de meest voordelige gas aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Brielle). Een goedkope maatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Geesbrug.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Brielle.