Energie vergelijken Lellens Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Lellens? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan stroomleveranciers als bijvoorbeeld E.ON en Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Lellens? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier vergelijk je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website check je alle info over gas, stroom en licht in Lellens.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €253

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Lellens? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €150 €12,50 €1.565,00
3 jaar NLE €220 €6,11 €1.685,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.805,00

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Via onze zoekmachine vergelijk je supersnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Lellens”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Lellens:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Lellens waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Lellens? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Lellens zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden vaak interessante welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €155

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lellens zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Per jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Exmorra.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest betaalbare stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Lellens


Zo vind je de goedkoopste energie in Lellens

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Lellens (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Tussentijds aanpassen
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Nette klantenservice
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Betalen in termijnen
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Online account
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Aangename service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Nette klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Charmante service
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Lellens

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Lellens? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je gemakkelijk de meest voordelige gas aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw situatie (Ten Boer). Een aantrekkelijke partij gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Vinkega.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Ten Boer.