Energie vergelijken Lemele Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Lemele? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals DELTA of Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Lemele? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend zie je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij zie je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Hier blader je door alle details over gas, stroom en licht in Lemele.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €194

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Lemele? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €170 €14,17 €1.565,10
3 jaar Qurrent €240 €6,67 €1.685,10
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.805,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels onze zoekmachine vergelijk je rap en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Lemele”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Lemele:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Lemele waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Energiedirect.nl.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Lemele? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Lemele zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans gigantische welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €179

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Lemele zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Overijssel. Per jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Eys.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Lemele


Stap over naar de goedkoopste energie in Lemele

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Lemele (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Meerdere contracten
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Aangename service
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste prijs gas
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
3 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede medewerkers
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Lemele

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lemele? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je in minder dan een minuut de meest goedkope gasleverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Ommen). Een interessante organisatie ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Vinkenbuurt.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Ommen.