Energie vergelijken Eys Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Eys? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen als Essent en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Eys? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Daarna selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Eys.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €199

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Eys? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €180 €15,00 €1.538,90
3 jaar Vattenfall €120 €3,33 €1.658,90
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.778,90

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Via deze website vergelijk je snel & vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Eys”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Eys:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Eys waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke van deze opties het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van de stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Eys? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Eys zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders hanteren enorme welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €190

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Eys zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Amersfoort.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest betaalbare leverancier voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Eys


Overstappen naar de goedkoopste energie in Eys

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu snel de goedkoopste stroom in Eys (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Verschillende contracten
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verschillende contracten
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Goede medewerkers
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Hulp bij overstappen
Sublieme acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verschillende contracten
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Aangename service
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Goede klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Eys

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Eys? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij gemakkelijk de meest goedkope gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenuit de regio (Gulpen-Wittem). Een passende gas leverancier gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Oude Wetering.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Gulpen-Wittem.