Energie vergelijken Vogelwaarde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Vogelwaarde? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroomleveranciers zoals Essent of Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Vogelwaarde? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij tref je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze website check je alle info over gas, stroom en licht in Vogelwaarde.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €228

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Vogelwaarde? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar NLE €120 €10 €1.613,60
3 jaar NLE €340 €9,44 €1.733,60
5 jaar NLE €0 €0 €1.853,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met onze tool vergelijk je gauw en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vogelwaarde”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Vogelwaarde:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Vogelwaarde met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Clean Energy.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Vogelwaarde? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Vogelwaarde zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers hanteren hoge welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €222

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Vogelwaarde zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Oudeschild.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de aantrekkelijkste aanbieder voor jouw situatie. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Vogelwaarde


Profiteer van de goedkoopste energie in Vogelwaarde

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Vogelwaarde (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Contract wijzigen
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Nette service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Contract wijzigen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Overstapservice
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verschillende contracten
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Contract wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Vogelwaarde

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Vogelwaarde? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij in luttele seconden de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Hulst). Een goedkope gasmaatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Giessen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Hulst.