Energie vergelijken Lieshout Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Lieshout? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Anode Energie en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Lieshout? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Lieshout.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €219

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Lieshout? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €140 €11,67 €1.566,45
3 jaar Engie €190 €5,28 €1.686,45
5 jaar Engie €0 €0 €1.806,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Lieshout”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Lieshout:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Lieshout met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Endinet Groep.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Lieshout? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Lieshout zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Leveranciers kunnen een aanbod doen met gigantische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €195

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lieshout zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Gaastmeer.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de meest betaalbare aanbieder voor jouw situatie. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Lieshout


Zo vind je de goedkoopste energie in Lieshout

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Lieshout (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Variabele stroomprijzen
Prominente acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Vriendelijke service
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Behulpzame service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Charmante service
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Persoonlijke service
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jaar vast of variabel
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Lieshout

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Lieshout? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je gelijk de meest goedkope gasleverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Laarbeek). Een aantrekkelijke gasmaatschappij gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Vorden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Laarbeek.