Energie vergelijken Vorden Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Vorden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers als De Vastelastenbond of Fenor. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Vorden? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vind je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je rijke informatie over gas, stroom en licht in Vorden.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €268

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Vorden? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.614,15
3 jaar NLE €130 €3,61 €1.734,15
5 jaar NLE €0 €0 €1.854,15

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van deze pagina vergelijk je snel & zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Vorden”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Vorden:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Vorden waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Huismerk Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Vorden? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Vorden zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders werken met fantastische welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €222

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Vorden zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Ouwsterhaule.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Vorden


Zo vind je de goedkoopste energie in Vorden

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Vorden (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Variabele stroomprijzen
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele gasprijs
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Gemakkelijk oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Online account
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Simpele voorwaarden
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Vorden

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Vorden? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je gelijk de voordeligste maatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Bronckhorst). Een betaalbare aanbieder ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Goedereede.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Bronckhorst.