Energie vergelijken Lieveren Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Lieveren? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Anode Energie en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lieveren? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstpremie. Advies nodig? Hier lees je alle info over gas, stroom en licht in Lieveren.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €244

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Lieveren? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €170 €14,17 €1.566,60
3 jaar Budget Energie €220 €6,11 €1.686,60
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.806,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lieveren”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Lieveren:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Lieveren waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Coteq Netbeheer.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lieveren? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Lieveren zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders geven jouw enorme welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €133

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lieveren zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Gapinge.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest betaalbare maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Lieveren


Profiteer van de goedkoopste energie in Lieveren

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Lieveren (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel overstappen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Flexibele gasprijs
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verbruik aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Charmante service
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Persoonlijke service
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vriendelijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Verbruik advies
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Variabele gasprijzen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Aangename service
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Goede service
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lieveren

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Lieveren? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je snel de meest betaalbare gasleverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Noordenveld). Een betaalbare maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Vragender.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Noordenveld.