Energie vergelijken Gapinge Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Gapinge? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen zoals bijv. E.ON of Huismerk Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Gapinge? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder zie je de kosten op jaarbasis en de beschikbare cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op onze website lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Gapinge.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €247

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: lange verbintenissen zijn duurder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Gapinge? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €180 €15,00 €1.540,40
3 jaar Green Choice €420 €11,67 €1.660,40
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.780,40

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Gapinge”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Gapinge:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Gapinge waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Vattenfall.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Gapinge? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Gapinge zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk hoge welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €154

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Gapinge zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Arkel.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt nu de voordeligste maatschappij die past bij jouw situatie. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Gapinge


Vind de goedkoopste energie in Gapinge

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Gapinge (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Persoonlijk advies
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Meerdere contracten
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Goede klantenservice
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Contract wijzigen
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Gapinge

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Gapinge? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij in minder dan een minuut de voordeligste maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Veere). Een betaalbare organisatie gezien? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Overdinkel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Veere.