Energie vergelijken Limbricht Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Limbricht? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals E.ON en NLE. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Limbricht? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vergelijk je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website check je alle info over stroom, gas en licht in Limbricht.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €202

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Limbricht? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €190 €15,83 €1.566,70
3 jaar Essent €240 €6,67 €1.686,70
5 jaar Essent €0 €0 €1.806,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van onze tool vergelijk je vluchtig en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Limbricht”. Je kunt ook filteren op stroom van wind of de zon. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Limbricht:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Limbricht waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Anode Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Limbricht? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Limbricht zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk speciale welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €175

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Limbricht zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Garmerwolde.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt direct de meest goedkope energieaanbieder die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Limbricht


Ontdek de goedkoopste energie in Limbricht

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Limbricht (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede klantenservice
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Direct overstappen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Hulp bij overstappen
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Sympatieke service
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Diverse prijsafspraken
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
1 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
1 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs stroom
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste prijs stroom
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Limbricht

Het verbruik van gas bepaalt deels de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Limbricht? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij snel de goedkoopste maatschappij. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Sittard-Geleen). Een interessante maatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Vredepeel.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Sittard-Geleen.