Energie vergelijken Linne Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Linne? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroom maatschappijen zoals Engie en Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Linne? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Hier check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Linne.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €198

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Linne? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Qurrent €230 €19,17 €1.566,90
3 jaar Qurrent €280 €7,78 €1.686,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.806,90

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze tool vergelijk je vlot en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Linne”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Linne:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Linne waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Linne? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Linne zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen werken met immense welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €273

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Linne zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Garsthuizen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest goedkope aanbieder voor jou. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Linne


Zo vind je de goedkoopste energie in Linne

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Linne (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verbruik aanpassen
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Vriendelijke service
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Direct overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Sympatieke service
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Contract wijzigen
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Aangename service
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Linne

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor warm water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Linne? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je eenvoudig de goedkoopste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Maasgouw). Een voordelige organisatie achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Vriezenveen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Maasgouw.