Energie vergelijken Lisse Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Lisse? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Engie en Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lisse? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de optionele korting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina vind je alle info over stroom, gas en licht in Lisse.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €201

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Lisse? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €120 €10 €1.567,10
3 jaar Energiedirect.nl €320 €8,89 €1.687,10
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.807,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je vlot en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lisse”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Lisse:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Lisse waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Energieflex.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lisse? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Lisse is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers bieden je reusachtige welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €261

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw “nieuwe” leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Lisse zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Gasselternijveen.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest goedkope energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Lisse


Zo vind je de goedkoopste energie in Lisse

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Lisse (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Meerdere contracten
Interessante acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online account
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Verbruik advies
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
1 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Goede medewerkers
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
1 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Goede service
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Goede klantenservice
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lisse

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Lisse? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij zonder moeite de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Lisse). Een geschikte gas leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Vrouwenpolder.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Lisse.