Energie vergelijken Gelderswoude Start met vergelijken en bespaar tot €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Gelderswoude? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom als Vrijopnaam en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Gelderswoude? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze website vind je praktische info over stroom, gas en licht in Gelderswoude.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €228

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Gelderswoude? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.541,75
3 jaar Delta €370 €10,28 €1.661,75
5 jaar Delta €0 €0 €1.781,75

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze pagina vergelijk je supersnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Gelderswoude”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Gelderswoude:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Gelderswoude waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Energieflex.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Gelderswoude? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Gelderswoude zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven namelijk speciale welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €247

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Gelderswoude zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Babyloniënbroek.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest goedkope maatschappij die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Gelderswoude


Stap over naar de goedkoopste energie in Gelderswoude

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Gelderswoude (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Nette service
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Contract wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
2 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Online verbruik inzien
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Tussentijds aanpassen
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
3 jarig contract
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Behulpzame service
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Aangename service
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Aangename service
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Gelderswoude

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Gelderswoude? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij direct de meest voordelige maatschappij. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Zoeterwoude). Een interessante leverancier ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Pieterburen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Zoeterwoude.