Energie vergelijken Lutjebroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Lutjebroek? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroom maatschappijen als Allure Energie of Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Lutjebroek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij ontdek je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Lutjebroek.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €273

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lutjebroek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €120 €10 €1.568,60
3 jaar NLE €300 €8,33 €1.688,60
5 jaar NLE €0 €0 €1.808,60

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Lutjebroek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Lutjebroek:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Lutjebroek met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lutjebroek? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Lutjebroek zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven jouw aantrekkelijke welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €234

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Lutjebroek zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Gersloot.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest betaalbare aanbieder voor jouw woning en verbruik. Let op: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Lutjebroek


Zo vind je de goedkoopste energie in Lutjebroek

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Lutjebroek (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Vaste prijs gas
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verbruik aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
3 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Snel overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Aangename service
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Sympatieke service
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Aangename service
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lutjebroek

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lutjebroek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij snel & overzichtelijk de meest betaalbare leverancier. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Stede Broec). Een geschikte maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Warder.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Stede Broec.