Energie vergelijken Lutjewinkel Start met vergelijken en bespaar maar liefst €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Lutjewinkel? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom zoals E.ON en MAIN Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Lutjewinkel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de eventuele. cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Lutjewinkel.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €188

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lutjewinkel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €140 €11,67 €1.568,70
3 jaar Qurrent €320 €8,89 €1.688,70
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.808,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze pagina vergelijk je razendsnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Lutjewinkel”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Lutjewinkel:

 1. Anode Energie
 2. Engie
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Lutjewinkel waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Lutjewinkel? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Lutjewinkel zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen geven namelijk sensationele welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €286

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en scherpste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Lutjewinkel zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Giesbeek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest betaalbare energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Lutjewinkel


Ontdek de goedkoopste energie in Lutjewinkel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Lutjewinkel (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede medewerkers
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Helemaal groen
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verschillende contracten
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Lutjewinkel

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Lutjewinkel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij nu de goedkoopste aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenuit de regio (Hollands Kroon). Een interessante maatschappij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Warfhuizen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Hollands Kroon.