Energie vergelijken Warfhuizen Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Warfhuizen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan stroomaanbieders als UnitedConsumers en Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Warfhuizen? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker check je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Warfhuizen.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €265

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Warfhuizen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €230 €19,17 €1.616,40
3 jaar Vattenfall €260 €7,22 €1.736,40
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.856,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels onze tool vergelijk je snel & gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Warfhuizen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Warfhuizen:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Warfhuizen waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Warfhuizen? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Warfhuizen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders werken met serieuze welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €230

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Warfhuizen zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Punthorst.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jouw situatie. Let op: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Warfhuizen


Stap over naar de goedkoopste energie in Warfhuizen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Warfhuizen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Variabele gasprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Snel overstappen
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste prijs gas
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Direct overstappen
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Overstaphulp
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Warfhuizen

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Warfhuizen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij direct de meest betaalbare leverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (De Marne). Een passende gasmaatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Gytsjerk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente De Marne.