Energie vergelijken Maasbommel Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Maasbommel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals Vrijopnaam en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Maasbommel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Maasbommel.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €205

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Maasbommel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.569,30
3 jaar Qurrent €120 €3,33 €1.689,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.809,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Maasbommel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Maasbommel:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Maasbommel waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van de stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Huismerk Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Maasbommel? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Maasbommel zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders werken met reusachtige welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €290

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Maasbommel zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Goedereede.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de aantrekkelijkste stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Maasbommel


Profiteer van de goedkoopste energie in Maasbommel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Maasbommel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik advies
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online account
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Nette service
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vaste prijs gas
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
3 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Direct overstappen
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
3 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Contract wijzigen
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Maasbommel

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Maasbommel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je zonder problemen de voordeligste leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (West Maas en Waal). Een interessante gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Watergang.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente West Maas en Waal.