Energie vergelijken Maasbracht Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Maasbracht? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Energieflex of Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Maasbracht? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie vind je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website blader je door handige info over gas, stroom en licht in Maasbracht.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €274

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Maasbracht? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.569,35
3 jaar Green Choice €130 €3,61 €1.689,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.809,35

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van de vergelijker vergelijk je rap en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Maasbracht”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Maasbracht:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Maasbracht die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over HVC.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Maasbracht? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Maasbracht zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers werken met speciale welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €288

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Maasbracht zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Goënga.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Maasbracht


Overstappen naar de goedkoopste energie in Maasbracht

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Maasbracht (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Maandelijks bijstellen
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Flexibele of vaste prijs
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vriendelijke service
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Behulpzame service
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Maasbracht

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Maasbracht? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je probleemloos de goedkoopste gasleverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Maasgouw). Een goedkope partij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Waterhuizen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Maasgouw.