Energie vergelijken Maasbree Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €268


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Maasbree? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Energieflex en Pure Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Maasbree? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vergelijk je meteen de goedkoopste energie. Van iedere leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de welkomstpremie. Advies nodig? Via deze website vind je alle details over stroom, gas en licht in Maasbree.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €222

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Maasbree? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.569,40
3 jaar EnergieFlex €140 €3,89 €1.689,40
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.809,40

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van onze tool vergelijk je supersnel en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Maasbree”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Maasbree:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Maasbree met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Maasbree? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Maasbree is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers bieden namelijk verrassende welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €161

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Maasbree zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Goëngahuizen.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de voordeligste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Maasbree


Zo vind je de goedkoopste energie in Maasbree

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Maasbree (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Goede service
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
3 jarig contract
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Meerdere contracten
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Flexibele of vaste prijs
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijke service
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Simpele voorwaarden
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Maasbree

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Maasbree? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij razendsnel de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Peel en Maas). Een betaalbare partij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Wateringen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Peel en Maas.