Energie vergelijken Mander Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Mander? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Mander? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker ontdek je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Mander.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €274

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Mander? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Energiedirect.nl €250 €20,83 €1.570
3 jaar Energiedirect.nl €260 €7,22 €1.690
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.810

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je razendsnel en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Mander”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Mander:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Mander waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Vandebron.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Mander? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Mander is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans formidabele welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €165

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Mander zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Overijssel. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Goutum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de meest goedkope energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Mander


Ontdek de goedkoopste energie in Mander

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Mander (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Hulp bij overstappen
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Goede klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstaphulp
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Goede service
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Goede klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Verbruik advies
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Overstapservice
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Overstapservice
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Mander

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Mander? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij vandaag nog de meest goedkope gasleverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Tubbergen). Een passende gasmaatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Well.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Tubbergen.