Energie vergelijken Maria Hoop Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Maria Hoop? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Allure Energie en Oxxio. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Maria Hoop? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij tref je de prijs per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina check je handige info over stroom, gas en licht in Maria Hoop.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €188

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Maria Hoop? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.570,30
3 jaar NLE €320 €8,89 €1.690,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.810,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Maria Hoop”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Maria Hoop:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Maria Hoop met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Westland Infra.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Maria Hoop? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Maria Hoop is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders geven jouw hoge welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €167

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Maria Hoop zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Grathem.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt nu de meest aantrekkelijke energieaanbieder die past bij jouw situatie. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Maria Hoop


Ontdek de goedkoopste energie in Maria Hoop

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Maria Hoop (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Charmante service
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik aanpassen
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Persoonlijk advies
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Maria Hoop

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Maria Hoop? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je zonder moeite de goedkoopste leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Echt-Susteren). Een aantrekkelijke partij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Werkendam.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Echt-Susteren.