Energie vergelijken Mariënvelde Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Mariënvelde? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals Allure Energie of Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Mariënvelde? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierna kies je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder zie je de prijs per jaar en de optionele korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze website blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Mariënvelde.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €268

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Mariënvelde? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Engie €210 €17,50 €1.570,55
3 jaar Engie €370 €10,28 €1.690,55
5 jaar Engie €0 €0 €1.810,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van onze tool vergelijk je vlot en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Mariënvelde”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Mariënvelde:

 1. Energiedirect.nl
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Mariënvelde met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Mariënvelde? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Mariënvelde is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders geven jouw hoge welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €212

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Mariënvelde zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Grijpskerk.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt eenvoudig de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw situatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Mariënvelde


Vind de goedkoopste energie in Mariënvelde

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Mariënvelde (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstapservice
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Persoonlijke service
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijk advies
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Direct overstappen
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Charmante service
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verbruik advies
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Mariënvelde

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Mariënvelde? Met behulp van onze gas-vergelijker check je nu de goedkoopste leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Oost Gelre). Een interessante gasmaatschappij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wessem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Oost Gelre.