Energie vergelijken Megchelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €252


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Megchelen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Megchelen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna tref je meteen de goedkoopste energie. Van elke aanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Megchelen.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €250

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Megchelen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €140 €11,67 €1.571,70
3 jaar EnergieFlex €280 €7,78 €1.691,70
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.811,70

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via deze pagina vergelijk je vlot en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Megchelen”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Megchelen:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Megchelen met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Powerpeers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Megchelen? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Megchelen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen geven jouw reusachtige welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €262

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Megchelen zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Haaksbergen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet eenvoudig de meest goedkope energieleverancier voor jou. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Megchelen


Vind de goedkoopste energie in Megchelen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Megchelen (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Overstapservice
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Overstaphulp
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Aangename service
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Overstaphulp
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstapservice
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Sympatieke service
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Megchelen

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Megchelen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je gemakkelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Oude IJsselstreek). Een voordelige aanbieder gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Westkapelle.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Oude IJsselstreek.