Energieprijzen Powerpeers Bekijk de acties en krijg een korting tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken van Powerpeers? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen zoals Allure Energie en Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de stroomtarieven van Powerpeers? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend vergelijk je meteen een contract dat bij jouw wensen past. Vind nu ook de laagste tarieven van Oxxio. Van elke contracttermijn zie je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht van Powerpeers.

Alle contracten

Bekijk wat je per jaar kwijt bent bij deze maatschappij

Makkelijk overstappen

Zoek het meest voordelige contract in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Profiteer van de welkomstkorting en bespaar tot wel €208

Powerpeers energie aanbiedingen vergelijken

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu gemakkelijk stroom aanbiedingen van Powerpeers (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Vergelijk welk contract het goedkoopste is en laat het overstappen voor je regelen naar Powerpeers.


Gasprijzen Powerpeers

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Weten wat de huidige gastarieven zijn van Powerpeers? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij in minder dan een minuut het goedkoopste contract. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en Powerpeers welkomstpremies. Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Waalwijk. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk alle top stroom- en gas aanbiedingen van Powerpeers dat past bij jouw verbruik. Een voordelige gasmaatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Rijswijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders in jouw woonplaats.