Energie vergelijken Meliskerke Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Meliskerke? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom zoals bijv. Energieflex en Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Meliskerke? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere leverancier vind je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Meliskerke.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €218

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Meliskerke? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €190 €15,83 €1.571,95
3 jaar Vattenfall €330 €9,17 €1.691,95
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.811,95

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van de vergelijker vergelijk je supersnel en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Meliskerke”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Meliskerke:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Meliskerke met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Vandebron.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Meliskerke? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Meliskerke is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers bieden namelijk gigantische welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €145

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Meliskerke zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Haarlemmerliede.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de meest voordelige stroomleverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Meliskerke


Vind de goedkoopste energie in Meliskerke

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Meliskerke (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Verbruik advies
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Sympatieke service
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
1 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
3 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Gemakkelijk oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Meliskerke

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Meliskerke? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je gelijk de voordeligste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Veere). Een geschikte organisatie aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Wetering.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Veere.