Energie vergelijken Mheer Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Mheer? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomaanbieders als UnitedConsumers en Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Mheer? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de geldende cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Mheer.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €221

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Mheer? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €150 €12,50 €1.572,50
3 jaar Budget Energie €120 €3,33 €1.692,50
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.812,50

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Mheer”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Mheer:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Mheer die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Allure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Mheer? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Mheer is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je immense welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €178

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De volgende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Mheer zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Halle.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Mheer


Overstappen naar de goedkoopste energie in Mheer

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Mheer (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
3 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Verbruik advies
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Verschillende contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Betalen in termijnen
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Betalen in termijnen
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Betalen in termijnen
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Mheer

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Mheer? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je zonder problemen de meest betaalbare maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Eijsden-Margraten). Een goedkope leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Wieringerwaard.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Eijsden-Margraten.